Ryanair brengt vernieuwde, Nederlandstalige app uit

Vliegtuigmaatschappij Ryanair heeft een nieuwe update uitgebracht voor de Android-app. Vanaf nu kan de Ryanair app ook in het Nederlands gebruikt worden. Daarnaast heeft de luchtvaartmaatschappij de applicatie voorzien van een vernieuwde interface en een aantal handige functies.

Ryanair app

Luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft een vernieuwde mobiele app uitgebracht in de Google Play Store. Vanaf nu kan de applicatie in het Nederlands gebruikt worden. Voorheen was onder andere alleen keuze uit de Engelse taal. In de applicatie kunnne klanten ook op een gemakkelijke manier bij hun eigen profiel; ‘MyRyanair’. In MyRyanair kan je je vluchtgegevens bekijken, opgeslagen reisdocumenten bekijken en mobiele instapkaarten downloaden.

Ryanair app

Via de Ryanair app voor Android kunnen ook tarieven opgevraagd worden en vluchten geboekt worden. Tot slot is het met de app van Ryanair ook mogelijk om direct bij de boeking een hotel of huurauto toe te voegen. De update voor de Ryanair app is via onderstaande button te downloaden uit de Google Play Store.

Ryanair
Ryanair
Ontwikkelaar: Ryanair Limited
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel