Flitsmeister laat je vanaf nu betaald parkeren via app

Flitsmeister heeft een belangrijke nieuwe feature toegevoegd aan haar apps. Vanaf nu kun je voor het parkeren, betalen via de app van Flitsmeister. De functie is direct beschikbaar voor de gebruikers.

Flitsmeister: betaald parkeren

Vandaag hebben de Nederlandse ontwikkelaars van de populaire verkeers-app Flitsmeister een update vrijgegeven. Met de nieuwe update, die aan de kant van de server wordt geactiveerd, krijgen gebruikers de mogelijkheid om te betalen voor te parkeren. De functie werkt direct in Nederland, en wordt binnenkort ook voor België beschikbaar gesteld.

De Flitsmeister app kan na een rit direct herkennen of je in een parkeerzone staat. Vervolgens kun je er voor kiezen om de parkeeractie via Flitsmeister te starten. Als je weer vertrekt, krijg je vervolgens een notificatie zodat je niet teveel hoeft te betalen voor het parkeren. Je kunt uiteraard ook zelf je parkeeractie beëindigen. Waar je bij sommige parkeer-apps moet betalen om meerdere kentekens toe te voegen, kun je bij Flitsmeister Parkeren meerdere kentekens toevoegen.

Het parkeren via Flitsmeister kost je per parkeeractie €0,25 aan transactiekosten, plus de kosten voor het parkeren zelf. De betaling kan voldaan worden middels automatisch incasso of via je creditcard.

Je kunt Flitsmeister Parkeren direct gebruiken via de app. Flitsmeister werkt samen met de dienst 4411. Om alles te kunnen regelen dien je hiervoor eenmalig een account aan te maken, wat kan direct vanuit de app van Flitsmeister. De parkeren-sectie vind je terug in het zijmenu van de Flitsmeister app.

Update

Zoals gezegd wordt de functionaliteit voor het betaald parkeren automatisch toegevoegd aan de app. Je hoeft hiervoor niet eerst een update te downloaden uit de Google Play Store.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel