Flitsmeister stopt met het tonen van advertenties tijdens het rijden

Flitsmeister heeft laten weten dat het stopt met het tonen van advertenties tijdens het rijden. Dit gebeurt naar aanleiding van feedback van de gebruikers. Het bedrijf geeft wel aan te zoeken naar andere manieren van inkomsten.

Advertenties tijdens het rijden

In een bericht aan de gebruikers van de populaire Nederlandse verkeers-app heeft het bedrijf laten weten dat het stopt met het tonen van reclame tijdens het rijden. De ontwikkelaars laten weten; “Uit feedback van onze community blijkt dat de notificaties van advertenties tijdens het rijden als afleidend en onveilig worden ervaren. Daar hebben wij iets op bedacht.”

Flitsmeister

Er waren verschillende soorten advertenties. Bijvoorbeeld locatie-gebaseerde ads. Hierbij krijg je bijvoorbeeld een reclame te zien van een fastfoodketen als je hierbij in de buurt was. Ditzelfde kon zijn voor een restaurant, tankstation of andere voorziening.

Flitsmeister benadrukt dat het nog wel kan zijn dat je na je rit advertenties krijgt te zien. De reden hiervan is dat reclame een belangrijk verdienmodel blijft. Ook op verschillende andere onderdelen in de applicatie kan nog reclame opduiken. Mocht je helemaal geen advertenties meer willen zien, dan kun je je via de Flitsmeister app als Pro-gebruiker aanmelden. Tegen betaling krijg je dan meer opties, en is er dus geen reclame meer in de app te vinden.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel