Rij-app Flo krijgt nieuwe functie: wie rijdt beter, jij of je vrienden?

Het Nederlandse Flo krijgt een nieuwe functie waarmee je het rijgedrag kunt vergelijken met anderen. We vinden ons zelf natuurlijk beter rijden dan de ander, maar is dat ook echt zo? Dankzij de update voor Flo kan je echt kijken wie er nou beter rijdt.

Flo rijgedrag: wie rijdt er beter?

Flo is een applicatie van Nederlandse bodem waarmee je je eigen rijgedrag kunt bijhouden. Je krijgt inzicht in je rijgedrag op basis van verschillende onderdelen. Hoe neem je de bochten? Hoe is je snelheid en hoe rem je? Op het dashboard van de applicatie krijg je inzicht in je statistieken en kan je punten verdienen en juist verliezen door je rijstijl.

Flo rijgedrag

Een nieuwe update voor Flo maakt het mogelijk om erachter te komen wie er nou beter rijdt; jij of je vrienden? Aan de hand van de verzamelde gegevens via de sensoren van je smartphone, wordt gemeten hoe je rijdt. Ditzelfde gebeurt bij de andere gebruikers, waarna de uitkomsten weergegeven worden in de web-app. Iedereen met een account bij Flo kan een groep aanmaken. Hier kunnen een ongelimiteerd aantal mensen aan toegevoegd worden. Zo kan je niet alleen een groep aanmaken met je vrienden, maar bijvoorbeeld ook met je collega’s.

Flo groep

Op dit moment is de functie niet te vinden in de mobiele apps. Wel kan je je eigen resultaten bekijken via de app, maar moet je voor de vergelijking naar de web-app van Flo gaan. Wanneer de functie voldoende aanslaat zal de vergelijking ook naar de applicatie uitgerold worden. Flo telt naar eigen zeggen momenteel 200.000 gebruikers wereldwijd.

Flo - Driving Insights
Flo - Driving Insights
Ontwikkelaar: Decos
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel