Focus Gallery: een stijlvolle galerij-app voor Android

Francisco Franco, bekend van de kernels voor Android, heeft een eigen galerij-app uitgebracht. Focus Gallery is een stijlvolle, moderne galerij-app voor de smartphone en tablet. Focus Gallery wil zich gaan meten met andere galerij-apps zoals QuickPic.

Focus Gallery

Focus Gallery is een aanrader als je bent uitgekeken op de standaard galerij-app op je smartphone of tablet. De applicatie bevindt zich nu nog in beta-fase maar hierin krijg je al een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. De app is voorzien van een moderne, minimalistische Material Design vormgeving waardoor je zonder veel poespas direct door je foto’s kunt navigeren.

Focus Gallery

Aan foto’s kan je labels hangen waarmee je snel foto’s kunt rangschikken op een bepaald soort onderwerp. Daarbij moet het rangschikken van bestanden in je mediabibliotheek eenvoudiger worden. Tevens kan je van een foto de details (zoals de EXIF-gegevens) bekijken. De galerij-app doet zijn werk snel en zonder grote problemen. Omdat het een beta-versie betreft kunnen er nog wel bugs optreden.

Focus Gallery

Met een in-app aankoop kan je eigen tags personaliseren en krijg je meer instellings-mogelijkheden tot je beschikking. Mocht je Focus Gallery ook willen proberen, meld je dan aan bij de beta-community. Vervolgens kan je je aanmelden als tester voor Focus Gallery en kan je Focus Gallery downloaden uit de Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel