Fortnite nu te downloaden voor Android-toestellen, zonder invite

Epic Games, de ontwikkelaar van de populaire game Fortnite, heeft een nieuwe stap gezet in de beschikbaarheid van het spel. Vanaf nu heb je geen invite meer nodig om de app te kunnen spelen.

Fortnite zonder invite

Wil je Fortnite spelen, dan heb je niet langer meer een invite nodig. Enkele weken geleden bracht Epic Games het spel uit voor Android. De applicatie kon alleen gebruikt worden als je een uitnodiging had gekregen voor de beta-versie. Nu kan iedereen het spel downloaden, zonder dat je daar een invite voor nodig hebt.

Echter kun je niet direct het spel downloaden en spelen. Je moet in het bezit zijn van een compatible toestel. Hieronder vallen de recent uitgebrachte high-end toestellen van Samsung, Huawei, Sony, LG, de Essential Phone en de Pixels van Google. Ook werkt de app met verschillende Xiaomi-smartphones en bijvoorbeeld de Nokia 8. Het spel zou op meer toestellen moeten werken, maar de prestaties zouden in dat geval niet ideaal zijn.

Overigens betekent het einde van de uitnodigingen niet dat je Fortnite direct uit de Google Play Store kunt downloaden. Je kunt het spel nog altijd downloaden via Epic Games zelf. Fortnite is een gratis game, er zijn wel een reeks in-app aankopen beschikbaar.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel