Fortnite nu beschikbaar voor select groepje Samsung toestellen

Fortnite is eindelijk beschikbaar voor Android, maar heb je wel een geschikt toestel om het populaire spel te kunnen spelen? De ontwikkelaar heeft de game uitgebracht voor een select groepje smartphones en tablets van Samsung.

Fortnite verschijnt eindelijk op Android

De game Fortnite is beschikbaar voor Android apparaten maar nog lang niet voor alle telefoons en tablets. Er is voor gekozen om de game uit te brengen voor Samsung apparaten en de game niet via de Google Play Store uit te brengen. In plaats daarvan zal je de game uit de Galaxy Apps store moeten halen of downloaden via Samsung’s eigen Game Launcher app.

Met een Samsung Galaxy S7, S8 of S9, Note 8 of 9, Tab S3 of S4 kan je de game spelen. Je hebt wel een account nodig om in te loggen bij de game, de ontwikkelaar heeft gezorgd voor een groot aanbod van inlog mogelijkheden. Zo kan je bij Fortnite inloggen met je Playstation of Xbox account, maar je kan natuurlijk ook inloggen met je eigen Google-account.

Het downloaden van Fortnite kan even duren, afhankelijk van je internet verbinding. De instellingen geven je de mogelijkheid om de automatisch vuren modus in te schakelen of een specifieke knop toe te wijzen voor het schieten. Diverse gebruikers melden dat het spelen van de game met een rooted apparaat of een ontgrendelde bootloader niet mogelijk is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel