Fotobewerker Photo Studio Pro voor Android afgeprijsd naar 10 eurocent

Een nieuwe aanbieding staat klaar in de Google Play Store. Deze week kan je de fotobewerker Photo Studio Pro voor Android met korting downloaden. De prijs van de applicatie bedraagt namelijk 10 eurocent en daarvoor krijg je een hoop tools om je foto’s mee te bewerken.

Photo Studio Pro

Photo Studio Pro is een uitgebreide fotobewerker voor Android met een groot aantal functies. Zo kan je twee afbeeldingen samenvoegen tot één en kan je kiezen uit meer dan 200 effecten. Als je dat hebt gedaan, kan je ook nog uit meer dan tweehonderd frames kiezen als omlijsting voor je afbeelding.

Photo Studio Pro

Een andere functie van Photo Studio Pro is de mogelijkheid om labels en tekst toe te voegen. Hierbij heb je verschillende tools om dit te doen. Denk aan het lettertype, de kleuren, stijl en nog veel meer. In de Android-app kan je er ook voor kiezen om één kleur uit een foto te filteren zodat alleen die kleur benadrukt wordt en de rest grijs wordt gemaakt. In Photo Studio Pro zijn meer dan 150 filters beschikbaar die je kunt gebruiken.

Ook het maken van collages is mogelijk in de app, en je kunt nog veel meer functies gebruiken. Bewerk je graag je foto’s en wil je hem vooral extra opvrolijken, dan is deze app zeker het overwegen waard. Normaal betaal je zo’n 5 euro voor de applicatie, maar de hele week is de app Photo Studio Pro te downloaden voor 0,10 eurocent. Downloaden kan via onderstaande button.

Photo Studio PRO
Photo Studio PRO
Ontwikkelaar: KVADGroup App Studio
Prijs: € 22,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel