Foto’s Asus ZenFone 5 duiken op: 18:9 beeldverhouding en iPhone-look

De Asus ZenFone 5 zal waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress aangekondigd worden. Nu zien we de eerste beelden van het toestel, waarbij een aantal details opvallen. Denk aan het 18:9 beeldscherm, de iPhone uitstraling en een Micro-USB poort.

Asus ZenFone 5 in beeld

De Asus ZenFone serie bestaat doorgaans uit meerdere toestellen en van de nieuwe generatie is er één toestel opgedoken. De Asus ZenFone 5 zal de huidige vierde generatie opvolgen. Op het web zijn nu de eerste details opgedoken over de Asus ZenFone 5 waarbij er sprake is van een design dat lijkt op de Apple iPhone. Er zal een beeldverhouding zijn van 18:9, maar de grootte is nog niet bekend, maar waarschijnlijk ligt dit rond de 5,7 inch.

asus zenfone 5

Aan de achterzijde zien we de vingerafdrukscanner en is er de unibody metalen behuizing. Omdat dit model van de Asus ZenFone 5 over een Micro-USB aansluiting beschikt, wordt vermoed dat het toestel in het lagere of midden-segment geplaatst wordt. Daarbij zal het toestel uitgerust worden met een dual-sim ondersteuning en slot voor een geheugenkaart.

De Asus ZenFone 5 in dit beeld zien we ook een verticale opstelling van de dual-camera. Mogelijk krijgt het toestel, vanwege de lengte, een flinke accucapaciteit. Een benchmark spreekt over een Snapdragon 430 1.4 GHz octa-core processor, 3GB RAM en Android 8.0 Oreo. We komen meer te weten over de ZenFone 5 tijdens het MWC.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel