Foto’s duiken op van Oppo Reno-smartphone met schuine pop-up camera

Oppo komt binnenkort met de introductie van een nieuwe smartphone; de Reno. We krijgen nu wat meer details over de nieuwe smartphone, waarbij we ook foto’s zien van de smartphone. Opvallend is de schuine pop-up camera.

Schuine pop-up camera voor Reno

Op 10 april staat een aankondiging gepland van de Chinese fabrikant Oppo. Het merk zal de nieuwe Reno-smartphone presenteren. Hoewel er nog niet heel veel bekend was, wordt er nu een stuk meer duidelijk. Op het internet zijn foto’s en een video opgedoken waarin we de Oppo Reno zien. De smartphone wordt voorzien van een opmerkelijke camera-module.

Oppo Reno

De pop-up camera is niet heel nieuw, maar de manier waarop hij uit het toestel klapt is wel nieuw. De foto’s tonen het toestel met een schuine pop-up camera. Door deze techniek is het ook niet nodig om een notch of andere opening in het scherm toe te passen. In de pop-up camera zien we een enkele sensor voor de front-camera en een flitser. Aan de achterkant zit de hoofd dual-camera van het toestel.

Oppo Reno

Ook de vermoedelijke specificaties zijn opgedoken. Naar verluidt krijgt de Oppo Reno een Snapdragon 855 processor. Daarbij spreken de berichten over 8GB aan werkgeheugen en een beeldresolutie van 2340 x 1080 pixels. Het is onduidelijk wat de grootte is van het display. Alle details zullen we medio april te horen krijgen.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel