Foto’s van Xiaomi Mi Mix 3 duiken op: met uitschuifbare camera

Nadat we verschillende innovaties tegenkwamen bij smartphones rondom het plaatsen van de camera, volgt nu ook Xiaomi. De nieuwe Xiaomi Mi Mix 3 moet volgens de laatste berichten beschikken over een uitschuifbare camera.

Xiaomi Mi Mix 3 met uitschuifbare camera

Fabrikanten hadden jarenlang de megapixel-race, de snelste processor en nu lijkt het allemaal te gaan om het efficiënt indelen van het toestel met dunne schermranden, de notch en plaatsing van de camera. Ook het Chinese Xiaomi wil deze innovatie doorzetten.

Xiaomi mi Mix 3

De derde generatie Mi Mix, ofwel de Xiaomi Mi Mix 3 moet volgens de nieuwste informatie beschikken over erg dunne schermranden en een vingerafdrukscanner onder het scherm. Daarbij is er geen notch aanwezig, maar kan de front-camera uitgeschoven worden aan de bovenzijde van de smartphone. Aan de achterkant krijgt het toestel een dual-camera met daar tussenin de flitser.

Xiaomi mi Mix 3 camera

Het toestel op de foto’s zou al uitgelekt zijn, maar een definitieve bevestiging is er nog niet, dus de informatie moet met een korreltje zout genomen worden. Echter is het zeker niet ondenkbaar dat de Xiaomi Mi Mix 3 er zo uit komt te zien. Eerder zagen we ook de Vivo Nex met een dergelijke technologie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel