Fuelio 7.4: brandstofbespaar-app krijgt handige Trip Log-functie

Fuelio is een erg handige app waarmee je je autokosten kunt bijhouden. Niet alleen van onderhoud, maar ook het verbruik van brandstof. Met Fuelio 7.4 is er een handige nieuwe functie waarmee je de kosten voor een rit kunt bijhouden.

Fuelio 7.4

Ik ben zelf een enthousiaste gebruiker van Fuelio, en met een nieuwe update moet de app weer wat uitgebreider gemaakt worden. Vanaf nu vind je in het menu de nieuwe functie Trip Log. Hiermee kun je handmatig, of automatisch via GPS je rit opslaan. Je krijgt hiermee een handig overzicht met de werkelijke kosten. Deze worden berekend op basis van de gegevens die je in het verleden over je brandstofverbruik hebt toegevoegd. Je kunt eventueel ook een vaste waarde van de prijs per kilometer invullen.

Fuelio Trip Log 7.4

Het is ook mogelijk een GPX-bestand in te laden. Vervolgens kun je ook daarmee de kosten voor je route bekijken. Een andere optie is om Fuelio te koppelen met een Bluetooth-apparaat in de auto. Zo kan automatisch het bijhouden van je route gestart en gestopt worden. Het reisoverzicht kun je als rapport exporteren in CSV/Excel of een route opslaan in GPX-formaat.

Fuelio: brandstof en kosten
Fuelio: brandstof en kosten
Ontwikkelaar: Sygic.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel