Fuelio 7: tank-app uitgebreid met veel nieuwe functies; tankstations in de buurt en meer

De tank-app Fuelio is voorzien van een grote update. Fuelio 7 laat je voortaan nog beter zien welke tankstations in de buurt zijn. Daarbij hebben de ontwikkelaars nog meer handige functies toegevoegd. Fuelio is een handige app die je laat zien wat het verbruik is van je auto en wat je auto eigenlijk kost.

Fuelio 7

Fuelio 7 is verschenen in de Google Play Store. Deze applicatie maakt het mogelijk om het verbruik van je auto bij te houden en tevens andere auto-gerelateerde zaken mee te beheren. Fuelio 7 is voorzien van een nieuwe kaart waarbij je een overzicht krijgt van tankstations in je omgeving. Hierbij zie je direct de bekende literprijs voor de brandstof en de afstand.

Fuelio 7

Tijdlijn

Nieuw in Fuelio 7 is ook de timeline. De tijdlijn geeft een chronologisch overzicht van de gebeurtenissen. Daarnaast wordt rekening gehouden met ‘negatieve kosten’, zijn er instellingen toegevoegd voor het dashboard startscherm waarbij je een overzicht kunt toevoegen met laatste uitgaven. Ook zijn er diverse andere verbeteringen doorgevoerd.

Fuelio 7 tijdlijn

Ikzelf ben erg enthousiast gebruiker van Fuelio. In een eerdere Fuelio review bespraken we de app al. Je kunt heel nauwkeurig bijhouden welke uitgaven je hebt aan een auto en vooral hoe het zit met het brandstofverbruik van je bolide. Je kunt de app geheel gratis downloaden, zonder advertenties via onderstaande button.

Fuelio: brandstof en kosten
Fuelio: brandstof en kosten
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel