Fuelio 6.0 voegt tankstations toe aan brandstof-app

Als je wilt bijhouden hoeveel brandstof je auto eigenlijk verbruikt, is Fuelio een enorm handige app. Daarnaast kan je ook andere kosten aan je auto bijhouden. De update naar versie 6.0 voegt meer functies toe, waaronder de ondersteuning voor tankstations en brandstofprijzen.

Fuelio 6.0

Fuelio heeft een nieuwe update uitgebracht in de Google Play Store. Eén van de nieuwe functies is de toevoeging van tankstations. Het was bij het toevoegen van een tankbeurt al mogelijk om een locatie te koppelen, maar nu kan je ook daadwerkelijk een tankstation selecteren.

De functie met tankstations in Fuelio 6.0 staat nog wel in de kinderschoenen. Van veel pompstations zijn de voorzieningen vaak niet bekend. Wel kunnen gebruikers helpen met het bijdragen aan de informatie. Zo kan je aangeven of een tankstation 24-uur geopend is, WiFi heeft, bemand is en of er ruimte is voor vrachtwagens. Je kunt tankstations zoeken en toevoegen aan favorieten, zodat je ze later snel terug kunt vinden.

Naast de weergave van tankstations kunnen ook de prijzen toegevoegd worden aan Fuelio. Het lijkt er echter op dat deze informatie handmatig moet worden bijgewerkt. Als dit inderdaad het geval is, dan verwachten we dat de brandstofprijzen al snel flink verouderd zullen zijn. De Tankservice-app van DirectLease en ANWB Onderweg importeren automatisch de prijzen en zijn hierdoor voor het bekijken van brandstofprijzen nuttiger om te gebruiken.

Een andere verbetering in Fuelio 6.0 is een nieuwe functie. Deze functie maakt het mogelijk om gegevens automatisch te synchroniseren tussen verschillende apparaten. Dit betreft nog wel een beta-functie, waardoor er eventueel nog bugs in kunnen zitten. Eerder bracht Fuelio al een update uit met verschillende kleuren-thema’s.

Fuelio: brandstof en kosten
Fuelio: brandstof en kosten
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel