Kleurrijke thema’s voor brandstof-app Fuelio in versie 5.7

Gebruikers van de app Fuelio kunnen vanaf nu een nieuwe, interessante update downloaden. De applicatie is handig voor het bijhouden van het brandstofverbruik van je auto en de onderhoudskosten aan de auto. In Fuelio 5.7 kan je nu kleurrijke thema’s gebruiken.

Fuelio 5.7

Sygic is inmiddels de ontwikkelaar van de app Fuelio en nog steeds wordt de applicatie actief bijgehouden met updates, zo verscheen eerder Fuelio 5.6 met ondersteuning voor elektrische auto’s. Vanaf vandaag kan je versie 5.7 downloaden die een aantal verbeteringen toevoegt aan de brandstof-app. Daarnaast zijn er door de ontwikkelaar direct verschillende bugfix-updates uitgebracht.

Nieuw in de app is het verbeterde Material Design. Maar het meest opvallende is toch wel de keuze uit kleurenthema’s. Je kunt kiezen uit tal van verschillende kleurcombinaties en daarbij ook één dark-theme. Er is keuze uit tien thema’s zoals oranje, blauw-grijs, groen, oranje, bruin of verschillende andere kleuren. Hiermee hoeft de applicatie niet alleen meer de zwarte kleur te tonen.

Download

Voor autobezitters is de app Fuelio erg handig, zie ook het overzicht met handige auto apps. Heel nauwkeurig kan je de tankbeurten en de kosten van je auto bijhouden. Je kunt de update uit de Play Store downloaden via onderstaande button.

Fuelio: brandstof en kosten
Fuelio: brandstof en kosten
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel