G Data Secure Chat: veilige SMS- en chat-app uitgebracht

G Data, het bedrijf dat zich richt op beveiligings-software heeft voor Android een eigen chat-app uitgebracht die het mogelijk maakt om versleutelde berichten te versturen. G Data Secure Chat kan daarnaast je huidige SMS-app vervangen.

G Data Secure Chat

G Data Secure Chat is een nieuwe veilige applicatie die het mogelijk maakt om je berichten voortaan versleuteld te verzenden. Het bedrijf uit Duitsland wat zich richt op veiligheidssoftware heeft de applicatie nu uitgebracht voor Android.

Aan boord van de applicatie vind je een ‘zelfvernietigings-timer’ waarmee berichten na een bepaalde tijd worden verwijderd. Daarnaast is het niet mogelijk om screenshots te maken van de chats. Ook is het mogelijk een wachtwoord in te stellen zodat alleen jij de berichten kunt lezen.

Net als bij andere chat-apps is het ook met G Data Secure Chat mogelijk groepsgesprekken op te starten en/of er aan deel te nemen. In de toekomst zal het bedrijf nog meer functies toevoegen. Hierbij kan gedacht worden aan voice-chat, het verzenden van bijlagen en een PC-versie van de dienst.

G DATA SECURE CHAT
G DATA SECURE CHAT
Ontwikkelaar: G Data Software AG
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel