Galaxy S6 en S6 Edge ontvangen na 3,5 jaar nog beveiligingsupdate juni 2018

Goed nieuws voor degenen die de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge nog niet ‘achter het schot’ op zolder hebben gelegd. Samsung is mede in Nederland begonnen met het updaten van de smartphones met de beveiligingsupdate van juni 2018. Een erg nette ontwikkeling!

Galaxy S6: beveiligingsupdate juni 2018

Samsung is in verschillende landen, waaronder in Nederland, begonnen met het uitrollen van een nieuwe software-update voor de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Beide smartphones werden zo’n 3,5 jaar geleden aangekondigd en uitgebracht. Samsung laat hiermee zien dat het de beveiliging van de twee smartphones nog steeds serieus wil nemen. De officiële ondersteuning met updates is al wel reeds beëindigd, maar wanneer belangrijke updates beschikbaar komen zullen, kunnen deze nog altijd uitgerold worden.

Samsung Galaxy S6 beveiligingsupdate juni 2018

DroidApp-lezer Hans laat ons weten dat hij zojuist de melding op zijn Galaxy S6 Edge kreeg van de update. Dit betekent dat de uitrol in Nederland in volle gang is. De patch van juni dicht enkele tientallen kwetsbaarheden in Android. Daarbij heeft ook Samsung zelf nog verbeteringen met de update doorgevoerd ten behoeve van de beveiliging. De Galaxy S6-serie zelf draait nog steeds op Android 7.0 Nougat.

Zodra de update voor jouw toestel beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je telefoon. Je kunt eventueel bij instellingen > software-update handmatig controleren of je de update al kunt downloaden voor je device.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel