Galerij-app Flayvr krijgt grote update en heet nu MyRoll

Galerij-applicatie Flayvr is niet meer. De ontwikkelaars hebben een uitgebreide update uitgebracht en de applicatie onder de naam ‘MyRoll’ in de Play Store gezet. De update krijgt versie 3.0 mee en is voorzien van een vernieuwde interface mee en onderscheidt zich door de slimme functie als galerij-applicatie.

De ontwikkelaars van de fotogalerij-applicatie Flayvr hebben hun app, met een update naar versie 3.0, omgedoopt tot MyRoll. De twee jaar oude galerij-applicatie onderscheidt zich van andere galerij-apps doordat het op een slimme, persoonlijke manier de foto’s sorteert. Foto’s en video’s worden gesorteerd op datum en tijd. Daarbij kijkt de applicatie naar de agenda-items die samenvielen met de gemaakte foto’s. Verder scant de applicatie foto’s automatisch op lachende gezichten en levendige kleuren om ze zo af te stemmen op het soort moment.

MyRoll

Aan elk moment kan je een locatie desgewenst toevoegen, of het moment een andere naam geven. Door de app te verbinden met sociale netwerken als Google+ en Facebook kunnen ook die foto’s meegenomen worden bij het maken van een overzicht. De applicatie neemt ook foto’s mee die via diensten als WhatsApp, Twitter, e-mail en bijvoorbeeld MMS worden verstuurd en ontvangen. Verder kunnen momenten gedeeld worden met anderen. Wanneer je een album van een moment wilt delen, worden de foto’s geüpload worden naar de beveiligde servers, waarna vrienden en familie de foto’s kunnen bekijken. Mocht je dat niet willen, kunnen momenten ook gedeeld worden in de vorm van een bijlage.

MyRoll leert je steeds beter kennen naarmate je de app langer gebruikt. De ontwikkelaars melden dat wanneer de applicatie langer gebruikt wordt, de galerij-applicatie helemaal op jouw is afgestemd. MyRoll is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button. MyRoll versie 3.0 werkt op toestellen met Android 2.2 en hoger en bevat geen advertenties.

Gallery
Gallery
Ontwikkelaar: Flayvr Media
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel