Samsung brengt update uit voor galerij-app: twee nieuwe functies

Er is een update beschikbaar voor de Samsung Galerij app, welke je kunt vinden in de Samsung Galaxy Store. Met de update worden twee nieuwe functies toegevoegd.

Twee functies toegevoegd voor Samsung Galerij

Op je Samsung-toestel vind je niet alleen de Google Foto’s app, de fabrikant heeft zelf ook de Samsung Galerij-app. Deze applicatie wordt nu bijgewerkt middels een update uit de Samsung Galaxy Store, het gaat om versie 11.5.00.33.

Met deze update worden twee nieuwe functies toegevoegd. Eén van de nieuwe functies heeft te maken met de weergave van video’s. Een miniatuurvoorbeeld laat nu voortaan een bewegende preview zien als thumbnail, in plaats van een stilstaand beeld. Zo krijg je een betere eerste indruk.

Samsung Galaxy A51 galerij

Verder is er verbeterde cloud-ondersteuning voor gebruikers die gebruik maken van OneDrive. Je zult nu van foto’s en albums de realtime status zien van de lopende synchronisatie van je beelden naar de cloud.

De update wordt verspreid via de Samsung Galaxy Store, standaard staat ingeschakeld dat apps automatisch bijgewerkt worden, dus mogelijk kun je snel al gebruik maken van de nieuwe functies.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 344,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel