Google brengt stickers en Bitmoji naar Gboard toetsenbord

Gboard is de toetsenbord-app van Google vol met mogelijkheden. Zo kun je je eigen thema kiezen, is er een ingebouwde zoekmachine, vertaal-functie en kun je zoeken naar gifjes. Nu heeft Gboard ook stickers en Bitmoji gekregen.

Stickers in Gboard

Gboard voor Android ondersteunt in de nieuwe update stickers en bitmoji. Zo kun je vanuit het Gboard toetsenbord stickers en Bitmoji sturen naar je vrienden en collega’s. Uiteraard moet de betreffende app dit wel ondersteunen. Als je de stickers wilt gebruiken, kun je hiervoor de sticker packs downloaden uit de Google Play Store.

Er is keuze uit de Minions uit Despicable Me 3 en verschillende Disney stickers zoals Toy Story, Mickey Mouse en de kleine Zeemeermin. Maar er zijn ook stickers van Snoopy, Garfield, Power Rangers, de Trolls, Hello Kitty en de Teletubbies.

Gboard Stickers

Voor de Bitmoji dien je ook de Bitmoji app te installeren uit de Play Store, deze is gratis. Stickerpakketten kun je ook downloaden uit de Play Store, gratis en tegen betaling. Hier vind je gratis en betaalde stickerpakketten.

De stickers in Gboard worden vanaf nu gefaseerd uitgerold. Het kan dus even duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is. Je kunt de sticker packs in de Play Store hier vinden, en de Bitmoji app via deze link installeren uit de Google Play Store.

Gboard: het Google-toetsenbord
Gboard: het Google-toetsenbord
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel