General Mobile 6: Android One toestel komt naar Nederland

De tijdens het Mobile World Congress aangekondigde General Mobile 6 smartphone zal begin juli ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Het Android One toestel moet de originele Android ervaring bieden tegen een lage prijs.

General Mobile 6 naar Nederland

Met de General Mobile GM 6 haal je een relatief goedkope Android smartphone in huis die vrij is van toeters en bellen zoals sommige fabrikanten toevoegen. Dat betekent dat je een schone Android installatie kunt vinden en dat je deze zelf naar eigen wens kunt aanpassen. Uiteraard is het toestel voorzien van de laatste snufjes zoals 4G-netwerk ondersteuning.

General Mobile 6

De General Mobile 6 beschikt over een quad-core processor en 3GB werkgeheugen, wat ruim voldoende is voor dagelijks gebruik. Verder is er aan de achterkant een 13 megapixel camera te vinden en aan de voorzijde zien we een 5,0 inch IPS LCD scherm. De batterij heeft een capaciteit van 3000 mAh wat redelijk normaal is in dit segment. Ook heeft het toestel ruimte voor 32GB aan multimedia en apps, bovendien is dit uit te breiden naar 128GB middels een MicroSD kaart.

De importeur heeft nog geen adviesprijs bekend gemaakt voor de General Mobile 6 maar laat wel weten dat het toestel begin juli 2017 verkrijgbaar zal zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel