General Mobile GM 6 met Stock Android voor €199 te koop in Nederland

In Nederland heeft de Turkse fabrikant General Mobile haar nieuwe smartphone uitgebracht, zo ontdekte DroidApp. Vanaf vandaag kun je de General Mobile GM 6 aanschaffen. Dit toestel is voorzien van Android One, waardoor je een onaangetaste versie van Android krijgt en snelle updates.

General Mobile GM 6

De General Mobile GM 6 is een betaalbare smartphone, voorzien van prima specificaties. De telefoon draait op Android 7.0 Nougat en dankzij Android One is het toestel niet voorzien van overbodige poespas en heb je de Stock Android interface. Aan de voorzijde is een 5,0 inch HD-display te vinden met daaronder een vingerafdrukscanner. Ook is aan de voorkant een 8 megapixel front-camera met flitser te vinden.

General Mobile GM 6

De camera aan de achterkant heeft een sensor van 13 megapixel en is uitgerust met een dual-LED flitser, autofocus en een videocamera waarmee je in Full-HD kunt filmen. Verder is er een MediaTek 1.5 GHz quad-core processor, 3GB RAM, 32GB opslagruimte (uitbreidbaar) en een 3000 mAh accu. General Mobile heeft de GM6 ook voorzien van WiFi 2.4 GHz en WiFi 5 GHz ondersteuning en natuurlijk 4G. Tevens is er een FM-radio en 3,5 millimeter aansluiting.

Vanaf vandaag is de General Mobile GM 6 te koop in Nederland. Voor een compleet overzicht van specificaties kun je terecht op de smartphone-pagina via onderstaande button. De GM 6 kost €199,00 en is verkrijgbaar bij Coolblue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel