Glow 2016 app: alle informatie en routes voor je bezoek aan het lichtfestival

Vandaag wordt het startschot gegeven voor Glow 2016, het lichtfestival in Eindhoven. De lichtshow wordt door honderdduizenden bezoekers bezocht en ook dit jaar is er weer veel te zien. Ga jij naar Glow 2016 in Eindhoven? Dan mag de Glow app zeker niet ontbreken op je smartphone.

Glow 2016 app

Glow is een jaarlijks terugkerend lichtfestival in de Brabantse lichtstad Eindhoven. Eén van de blikvangers dit jaar is de enorme bliksemschicht van 100 meter lang. Maar er is nog veel meer. Zo kan je genieten van vele spectaculaire shows, projecten en voorstellingen. Dan is er ook nog de Glow 2016 app die helemaal van pas komt tijdens het bezoek aan Glow.

Glow 2016 app

Projecten

In de Glow 2016 app vind je een overzicht van de projecten tijdens het festival. Je kunt ieder project een beoordeling geven met de hartjes. Ook kan je op de kaart bekijken waar je de lichtshow kunt vinden en kan je het delen met je vrienden. Op de Google Maps kaart van Glow kan je de routes bekijken die je kunt lopen.

Glow 2016 app

Routes

Glow 2016 bestaat uit twee routes; de City Route en de Science Route. In de City Tour vind je verschillende lichtprojecten en kan je de shows bekijken op bijzondere locaties, deze route is 4,2 kilometer lang. De andere route is 3,5 kilometer lang en heeft de naam Science Tour meegekregen. Deze route loopt over het terrein van de Technische Universiteit en daar draait alles om de combinatie licht en techniek.

Glow app 2016

Glow 2016 in Eindhoven

Glow 2016 begint vandaag, zaterdag 12 november en duurt tot en met 19 november. Het is dagelijks vanaf 18:30 uur. Op vrijdag en zaterdag is het evenement tot 0:00 uur. Van zondag tot en met donderdag kan je Glow bezoeken tot 23:00 uur, de toegang is gratis.

Glow app 2016

App downloaden

We hebben de applicatie uiteraard geïnstalleerd. De applicatie is erg nuttig tijdens je bezoek aan Glow, maar hou er rekening mee dat de Glow app zelf traag is. Je kunt de applicatie gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Glow 2016
Glow 2016
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel