Gmail app krijgt uitbreiding met mailbox-types uit Inbox

De Gmail app wordt door Google uitgebreid met een handige feature. Het wordt mogelijk om de inboxtypes zoals we die uit maildienst Inbox by Gmail kennen, te gebruiken.

Inbox-mailbox in Gmail

Gebruik je Gmail, dan kun je kiezen uit twee apps van Google. Uiteraard is er de standaard Gmail app, maar er is ook Inbox by Gmail. Die laatste moet het sorteren en filteren van mailtjes prettiger maken. Je kunt berichten ‘snoozen’ waarbij je later herinnerd wordt aan dat bericht. Tevens biedt het een aantal opties extra.

Google heeft aangekondigd met een update te komen die het mogelijk maakt om in de Gmail app gebruik te maken van de Inbox-mailtypes. Dit betekent dat je kunt kiezen uit vijf verschillende indelingen voor je mailbox; standaard, belangrijkste berichten eerst, ongelezen eerst, met ster gemarkeerde berichten eerst of de prioriteits-inbox. Voorheen kon je alleen kiezen uit standaard en prioriteit.

De functie is bij ons nog niet zichtbaar in de app, maar de uitrol zal spoedig plaatsvinden. Over de uitrol van nieuwe functies kan enkele weken gaan.

Gmail
Gmail
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Inbox by Gmail
Inbox by Gmail
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel