Inbox by Gmail geeft unsubscribe-kaart bij mails die je nooit leest

Google heeft mail-app Inbox by Gmail uitgebreid met een nuttige feature. Mails waarop je wel bent geabonneerd, maar die je eigenlijk nooit opent kun je voortaan nog sneller weggooien en je ervoor afmelden.

Uitschrijven voor mails

In de Gmail-app en website is het voor verschillende e-maildiensten mogelijk je snel uit te schrijven. De app Inbox by Gmail gaat gebruikers ook helpen met het overzichtelijker maken van hun mailbox. Wanneer je ongewenste mails of mails die je eigenlijk nooit opent krijgt, kan hiervoor een ‘unsubscribe card’, ofwel uitschrijf-kaart verschijnen.

Inbox Unsubscribe card

In deze kaart is te lezen dat je de laatste tijd van de afzender de mails niet geopend hebt. Vervolgens kun je je ervoor kiezen om je direct uit te schrijven voor de mails van deze partij. De kaart is bij verschillende gebruikers zowel in de app opgedoken als in de webversie.

De kaart verschijnt alleen bij e-mails die door Google zijn herkend als promotionele inhoud. Deze wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold naar de gebruikers, ook in Nederland en België zal dit het geval zijn.

Inbox by Gmail
Inbox by Gmail
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel