Gmail krijgt ondersteuning voor Exchange-taken

Gmail is weer een stukje beter geworden. Nadat het onlangs de grootte voor ontvangen e-mailberichten verhoogde, is er nu goed nieuws voor Exchange-gebruikers. Gmail krijgt ondersteuning voor Exchange taken.

Exchange taken in Gmail

Vanaf nu is het mogelijk om je taken uit Exchange in Gmail te bekijken. Niet alleen het bekijken van de Exhange-taken is mogelijk, je kunt natuurlijk ook een nieuwe taak aanmaken, een prioriteit toevoegen aan de taak of een taak te verwijderen. De taken worden onderverdeeld per dag en door een taak naar rechts te vegen wordt hij direct afgevinkt. Ook kun je een e-mailbericht ‘vlaggen’ zodat hiervan een taak wordt aangemaakt om deze bijvoorbeeld later af te handelen.

Gmail Exchange taken

Gmail noemt de toevoeging van Exhange-taken intuïtief en vertrouwd en hoopt hiermee dat bijvoorbeeld Outlook-gebruikers overstappen naar de Gmail app. Gebruikers van Android 7.0 Nougat en hoger kunnen dankzij nieuwe snelkoppelingen direct vanaf hun homescreen schakelen naar een ander account in de Gmail app. Hiervoor maakt de app gebruik van de zogenoemde Launcher Shortcuts.

Gmail
Gmail
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel