GO: zo deel je thuis en op de werkvloer vervelende klusjes uit

Met GO zijn er geen misverstanden meer over welke collega jouw volgende kop koffie mag halen. De app kun je natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken bijvoorbeeld wie je biertje haalt op de vrijdagmiddagborrel of de afwas mag doen!

Wie haalt de koffie?

In de applicatie GO log je in met bijvoorbeeld Facebook en nodig je collega’s of vrienden uit. Je kunt er ook voor kiezen om in te loggen met je e-mailadres. Wanneer je een spelletje GO speelt weet je binnen 30 seconden wie er aan de beurt is om een kop koffie te halen voor jou en andere collega’s. Wie niet snel genoeg reageert is de “gelukkige” winnaar en mag dus een klusje op knappen. In de GO-app kun je vijf keer een oefenrondje spelen zodat je weet hoe het spelletje in elkaar steekt.

GO: Wie haalt de koffie?

Natuurlijk wordt het spel pas gestart op het moment dat alle uitgenodigde collega’s of vrienden er klaar voor zijn. De app is niet alleen op de werkvloer te gebruiken, ook thuis kunnen eenvoudig klusjes uitgedeeld worden zoals stofzuigen of de afwas doen. In de app zijn ook statistieken te vinden over je eigen reactiesnelheid en hoeveel keren je hebt gewonnen.

GO is een gratis applicatie van Nederlandse makelij zonder poespas en kun je downloaden uit de Google Play Store. Voor Apple gebruikers is er ook een iOS variant beschikbaar. Mocht je collega erg vaak de langzaamste zijn, vergeet dan niet om ook voor hem een keer een kop koffie te halen.

- GO -
- GO -
Ontwikkelaar: OCG Studios
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel