‘Google gaat 29 september interessant Nexus-evenement houden’

Google gaat volgens de laatste berichten op 29 september een Nexus-evenement organiseren. Op deze dag zullen naar verwachting de twee nieuwe Nexus-smartphones van Huawei en LG getoond gaan worden.

Nexus evenement

De datum 29 september dook onlangs al voorzichtig op en nu wordt deze datum opnieuw genoemd als datum van aankondiging voor de Nexus-smartphones. Op deze dag zullen naar verwachting de twee Nexus-smartphones van Huawei en LG aangekondigd gaan worden.

Huawei Nexus

Google zal de een kleinere Nexus voor gaan stellen die door LG gefabriceerd wordt en een grotere die door Huawei gemaakt wordt. Het Nexus-evenement zal plaatsvinden in San Francisco. Mensen die betrokken zijn bij de plannen van het bedrijf zouden de bron zijn van deze informatie. De toestellen zullen voorzien zijn van Android 6.0 Marshmallow.

Voor LG zal dit de derde keer zijn dat Google samenwerkt aan een Nexus-smartphone. Eerder kwamen de Nexus 4 en Nexus 5 al van de LG-band rollen. Voor Huawei is dit de eerste keer dat ze een Nexus-smartphone fabriceren. Huawei kan dit duwtje in de rug goed gebruiken. Huawei is weliswaar hier over het algemeen goed bekend, maar in Amerika is Huawei relatief onbekend.

De Nexus toestellen van Huawei en LG waren al meerdere keren te zien in renders en uitgelekte foto’s. Vooral de Huawei Nexus is al vaak in het nieuws geweest. Wanneer er meer bekend is over de nieuwe Nexus-smartphones, lees je dat uiteraard op DroidApp.

via Cnet

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel