Mogelijke foto’s Huawei Nexus opgedoken: wat vind jij ervan? [update]

Op het internet zijn mogelijke foto’s van de Huawei Nexus opgedoken, naar verwachting de Huawei Nexus 6 (2015). De Huawei Nexus die momenteel doorgaat onder de codenaam ‘Angler’ was eerder al te zien in renders, maar nu is dus waarschijnlijk de Huawei Nexus in levende lijve te zien. Maar… wat vind jij ervan? Update: vanmiddag zijn er nog meer foto’s verschenen.

Huawei Nexus

Vorige week leek het er even op dat de LG Nexus 5 (2015) te zien was in levende lijve. Alleen was dit niet het geval en bleek het hier om een Photoshop te gaan van een Nokia Lumia. Vandaag is er vermoedelijk een nieuw lek met de Huawei Nexus, die te zien is. Hiervan zijn meerdere foto’s nu opgedoken, iets wat bij de LG Nexus (2015) van vorige week, niet het geval was. Toch is het goed om te weten dat dit allemaal kan veranderen, maar dit beeld komt wel overeen met de Huawei Nexus renders.

Huawei Nexus

De cirkel aan de achterzijde van de Huawei Nexus duidt op een vingerafdrukscanner, die kan worden gebruikt om bijvoorbeeld het toestel te ontgrendelen. Naast het toestel zelf is de smartphone ook te zien met een case, waarbij een opening is te zien voor deze scanner. De achterzijde van de Huawei Nexus valt op door de iets uitstekende camera-behuizing. Daarnaast is er ook een LED-flitser aanwezig op het toestel.

Volgens Androidpolice is het goed mogelijk dat deze foto’s juist zijn. De foto’s zijn verzonden naar een tipgever door een vriend, vermoedelijk via de chat-app QQ. Dit is af te leiden uit de bestandsnamen van de foto’s. Huawei is zelf een Chinese fabrikant en produceert haar apparatuur ook in eigen land. De Nexus van Huawei zal naar verwachting voorzien zijn van een 5,7 inch beeldscherm.

QQ Huawei Nexus

 

UPDATE 14:10 uur:

Op Twitter heeft de bekende lekker Onleaks nieuwe foto’s uitgebracht van de vermoedelijke nieuwe Huawei Nexus. Daarin worden de geruchten met het uiterlijk van de nieuwe Huawei Nexus verder versterkt. Bij de nieuwe foto’s van de lekker verbergt een case de precieze vormgeving van het toestel, maar die zijn we hierboven al tegengekomen ;-).

De twee nieuwe Nexus-smartphones zullen niet lang op zich meer laten wachten. Vermoedelijk worden de toestellen aan het eind van de herfst van dit jaar aangekondigd. Wanneer er meer bekend is over de Huawei Nexus lees je dat natuurlijk op DroidApp. Wat vind jij van het nieuwe ontwerp van de Huawei Nexus? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

via Androidpolice, Google+

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel