Plaatst Google hier 43 camera-samples van de Pixel (XL)?

Google heeft vandaag eindelijk de bevestiging gegeven dat op 4 oktober de nieuwe Pixel smartphones aangekondigd worden. Eveneens kwamen vandaag nieuwe, duidelijkere foto’s van de Google Pixel en Pixel XL naar buiten. Zien we nu ook de eerste camera-samples die gemaakt zijn met de Pixel-toestellen?

Camera-samples Pixel

Vandaag was het weer een dag waarop de Google Pixel toestellen in het nieuws kwamen. Zo verschenen er duidelijke foto’s van de twee nieuwe toestellen. Daarnaast heeft Google een uitnodiging de deur uitgedaan voor 4 oktober. Op deze dag zullen de nieuwe toestellen gepresenteerd worden. Ook is er een website live gegaan madebygoogle.com.

Op deze website zien we de mock-up van een telefoon, maar er is meer te zien. Want zien we hier camera-samples van de Pixel (XL)? De bibliotheek met foto’s bestaat uit 43 afbeeldingen, waarvan de EXIF-data, dus de cameragegevens, verwijderd zijn. Dit kan een aanwijzing zijn dat Google niet wil bevestigen dat deze plaatjes met de Pixel (XL) zijn geschoten. Het kan ook zijn dat deze foto’s toch niet met het toestel zijn gemaakt. Toch lijkt ons deze kans vrij groot.

Ook zijn in een ander gedeelte van de code andere aanwijzingen gevonden. Zo zijn twee foto’s gemaakt met een 12 megapixel camera. Naar verwachting zullen ook de Pixel en Pixel XL uitgerust worden van een 12 megapixel camera. We hebben een selectie van de wallpapers hierboven geplaatst.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel