Google Pixel XL (Marlin) render geeft andere kijk op nieuw toestel

Begin oktober moet het gaan gebeuren; dan wordt het doek van de Pixel-smartphones gehaald. We hebben al met grote regelmaat renders en nieuws voorbij zien komen over de Pixel en Pixel XL. Nu is er een nieuwe render naar buiten gebracht van de Pixel XL, gebaseerd op de eerder verschenen renders en concepten.

Pixel XL render

De smartphone die tot voor kort door het leven ging onder de naam Nexus Marlin, zal naar alle waarschijnlijkheid de naam Pixel XL meekrijgen. Het is de grotere versie naast de Pixel, die de codenaam Nexus Sailfish had meegekregen. De naam Nexus zullen we dus niet meer terugzien. De aankondiging van de smartphones staat zover bekend gepland voor 4 oktober.

Een nieuwe render is nu gepubliceerd van de Pixel XL (Marlin). Deze smartphone zal net als het andere toestel door HTC worden geproduceerd. Van alle eerder verschenen concepten en renders, is de nieuwe render samengesteld.

Pixel XL render

Er wordt gesproken over een dubbele glazen kleuring van de achterkant, een 5,5 inch QHD-scherm, Snapdragon 821, 4GB RAM en 32GB interne opslagruimte. Ook zou de Pixel XL voorzien zijn van een 12 megapixel camera, 8 megapixel front-camera en draaien op Android 7.1 Nougat. Aan de achterkant zal de vertrouwde vingerafdrukscanner te vinden zijn.

De lancering van de twee toestellen staat gepland voor 4 oktober. Eerder liet een Australische provider al weten de Pixel smartphone vanaf 20 oktober te leveren. Zodra er meer bekend is over de nieuwe toestellen, houden we je uiteraard op de hoogte. We kunnen wel vast kennis maken met de nieuwe Pixel Launcher app.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 272,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel