Zeer duidelijke foto’s Pixel (XL) opgedoken; Google bevestigt 4 oktober

Google heeft eindelijk de bevestiging gegeven dat we op 4 oktober de nieuwe Pixel-smartphones gaan zien. Daarbij zijn er vandaag verschillende foto’s naar buiten gebracht van de Pixel en Pixel XL smartphones. Of dat nog niet genoeg is, heeft ook fabrikant Nest de Pixel-smartphones gelekt. Ook weten we meer over de prijzen.

Google Pixel (XL)

Eindelijk krijgen we na al die renders en dergelijke de Pixel-smartphones in levende lijve te zien. De foto’s die nu naar buiten zijn gebracht tonen ons de voor- en achterkant van zowel de Pixel als de Pixel XL. Deze twee smartphones zullen de Nexus 5X en Nexus 6P opvolgen.

Pixel (XL)

De voorkant bestaat uit glas en ook de achterkant bestaat voor een deel uit glas. Het bovenste gedeelte is glas aan de achterkant en hierin zien we ook de vingerafdrukscanner. Het andere gedeelte van de achterkant is van aluminium.

Pixel (XL)

De Pixel zal naar verwachting een 5,0 inch scherm krijgen, de Pixel XL een 5,5 inch display. Wat opvalt in de foto’s is dat er vrij dikke bezels (randen) zijn rondom het scherm.

Nest Pixel (XL)

Nest

Hoewel we met de bovenstaande foto’s al een goed beeld krijgen van de Pixel smartphones, is er nog meer te melden over de nieuwe Pixel smartphones. Nest, fabrikant van bijvoorbeeld de slimme thermostaat, rookmelder en beveiligingscamera, heeft een nieuwe commercial op de televisie draaien in Nederland.

In deze advertentie wordt ook stiekem de Pixel of Pixel XL getoond. We zien overduidelijk het beeldscherm en de achterkant van het toestel. De reclame is via onderstaande video te bekijken.

Prijs

De prijs van de Pixel (XL) is nog niet officieel naar buiten gebracht, maar Androidpolice heeft van doorgaans betrouwbare bronnen, nieuwe informatie gekregen. Op een betrouwbaarheid van 1-10 scoort dit bericht een 6, zo meldt de website. De 5,0 inch Pixel zal beginnen bij een prijs van 649 dollar. De prijs voor de 5,5 inch is nog niet bekend. Maar vermoedelijk gaat de Pixel hier in Nederland dus 599 euro of misschien ook wel 649 euro kosten.

Aankondiging

Google heeft eindelijk de bevestiging gegeven dat we op 4 oktober de aankondiging kunnen verwachten. Zoals de uitnodiging al aangeeft gaan we in ieder geval de Pixel-smartphones zien. Eerder gingen er ook berichten rond over een 4K Chromecast en nog veel meer. De kans is groot dat we die ook op die dag gaan zien, maar we houden nog een slag om de arm.

In bovenstaande video maakt Google ons attent op de datum, waarop we de nieuwe producten van Google zullen gaan zien.

En wat vind jij van de nieuwe Pixel-smartphones, nu je niet meer naar een render hoeft te kijken? Laat het weten door een reactie achter te laten onder het bericht, we zijn benieuwd!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 272,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel