Google Allo komt binnenkort beschikbaar voor desktop

Toen Google vorig jaar tijdens Google I/O met Allo aankondigde, waren de verwachtingen hoog gespannen. Eén van de functies waar veel mensen op hoopten was een desktop app. Hoewel Allo zeker geen slechte app is, ontbraken en ontbreken er nog steeds functies om van Allo een echt groot succes te maken. Zo is Allo op dit moment slechts op één apparaat te installeren. Maar binnenkort is er Allo voor de desktop.

Google Allo voor desktop

Toen Allo uitkwam voor Android hoopten veel mensen op een desktop app. Helaas was dit niet het geval. Allo is op dit moment slechts op één apparaat tegelijk te installeren. Wanneer je Allo opnieuw installeert of op een ander apparaat installeert, ben je al je gesprekken kwijt. Volgens een tweet van Nick Fox, VP Communications Products bij Google, komt hier een eind aan. Nick Fox heeft namelijk een tweet de wereld ingestuurd waaruit blijkt dat Google aan een desktop app voor Allo werkt.

Google Allo Desktop

De desktop applicatie voor Allo zal voor zowel MacOS/OS X als browserversie voor Chrome verschijnen. De desktop app bevindt zich op dit moment nog in vroege ontwikkeling. Het is helaas nog niet bekend wanneer de desktop app uitkomt, maar zodra er meer informatie beschikbaar komt lees je dit uiteraard op DroidApp.nl!

Lees ook: Google Allo review

Google Allo
Google Allo
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel