Google Allo update brengt chat-thema’s, Smart Smiley en meer

Google heeft een grote update voor chat-app Google Allo aangekondigd. In deze update zitten leuke, maar ook nuttige nieuwe functies. Zo kun je met de nieuwe update thema’s installeren, vind je Smart Smiley en stickers die geïnspireerd zijn op karakters uit de film Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Google Allo 3.0: Thema’s

In Allo 2.0 zaten er al aanwijzingen voor thema’s. Via een omweg en met root access kon je al gebruik maken van deze thema’s. In de nieuwe update zijn deze thema’s door iedereen in te stellen en dit zijn er nogal wat. Volgens Google is er een thema voor elke stemming.

Google Allo 2.0 thema's

Fantastic Beasts

In de nieuwe update heeft Google stickers toegevoegd die geïnspireerd zijn op karakters uit de film Fantastic Beasts and Where to Find Them en zien er fantastisch uit. Dus mocht je morgen of de komende tijd naar deze film toegaan, dan moet je deze stickers zeker even uitproberen.

Google Allo Smart Smiley

Smart Smiley

De laatste nieuwe functie in de update is Smart Smiley. Smart Smiley voegt een nieuwe knop toe in Allo, links naast de zend-knop. Door op deze knop te klikken, zoekt Allo een passende emoji of sticker bij je bericht. Volgens Google gebruiken we slechts 3 procent van alle emoji’s. Met Smart Smiley is het de bedoeling om meer verschillende emoji’s en stickers te gaan gebruiken. Een erg handige toevoeging, het is niet altijd even makkelijk om de juiste emoji te vinden tussen alle emoji’s.

Beschikbaarheid

Google rolt vanaf nu de update uit en zal de komende dagen wereldwijd beschikbaar zijn. De update rolt server-side uit, het is dus even afwachten wanneer je de nieuwe functies in Allo kunt gebruiken.

Google Allo
Google Allo
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel