Google Allo groot succes in Play Store; meer dan 1 miljoen downloads

Google kwam vorige week met haar berichtendienst Allo. De berichten-app moet de strijd aan gaan met de bestaande diensten. Nu lijkt Google Allo een groot succes te zijn in de Play Store. Zo is de applicatie inmiddels al meer dan een miljoen keer uit de Play Store gedowload.

Google Allo succes

Google Allo doet het goed. In een paar dagen na de release is de applicatie op de eerste plaats te vinden van meest populaire apps en games in de Google Play Store. Enkele dagen ervoor werd de app al uitgebracht, maar in Nederland verscheen hij pas later in de Play Store. Het aantal downloads van Google Allo is gestegen tot meer dan één miljoen.

Google Allo

Vooral de slimme assistent Google Assistant en de verschillende handige functies onderscheiden deze app van de rest. Je kunt gifjes sturen, stickers plakken en Google vragen stellen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Toch zijn er wel vraagtekens te zetten bij de Google Allo privacy. Wil je onze ervaringen lezen met de chat-app? Lees dan onze uitgebreide Google Allo review.

Google Allo
Google Allo
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel