Google brengt grote update uit voor Google Nieuws en Weer (update)

Google heeft de applicatie Google Nieuws en Weer opnieuw uitgebracht voor Android. De applicatie met het laatste nieuws en de weerinformatie is onder het stof vandaan gehaald, en bevat nu een volledig vernieuwde interface en widgets in de stijl van Google Now.

Google heeft haar Google Nieuws en Weer applicatie vernieuwd. Google Nieuws & Weer is in de nieuwe versie voorzien van een moderne en strakke uitstraling en voorzien van overzichtelijke koppen voor de verschillende katernen. Naast het nieuws bevat de applicatie dus ook het weer, welke bovenin het scherm wordt getoond.

In Google Nieuws en Weer worden niet alleen nieuwsberichten uit de bekende katernen gehaald (zoals binnenland, buitenland, sport, economie etc.) maar kunnen ook eigen onderwerpen toegevoegd worden. Wanneer je graag op de hoogte wordt gehouden van je favoriete (auto-)merk voeg je gewoon een sectie toe. Het is ook mogelijk om nieuws van een bepaalde locatie te volgen. Je kan een sectie toevoegen waarbij het nieuws uit die plaats wordt getoond in Google Nieuws en Weer.

Google Nieuws en Weer widget

Google rolt de vernieuwde applicatie van Google Nieuws en Weer geleidelijk uit. Mocht je niet zolang willen en kunnen wachten, dan kan je hier het APK-bestand voor Google Nieuws en Weer downloaden. Het kan zijn dat het APK-bestand zich niet wil laten installeren, dit heeft te maken met bepaalde rechten die door Google zijn opgelegd. Wanneer de app zich niet wil laten installeren, moet je helaas nog even wachten totdat je de app uit de Play Store kunt downloaden.

Hoewel wij het APK-bestand zonder problemen hebben gebruikt, is DroidApp.nl niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige Play Store versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

Update 29/08: Google Nieuws en Weer is vanaf nu beschikbaar in de Nederlandse Google Play Store! De applicatie kan je hieronder downloaden.

Google Nieuws en Weer
Google Nieuws en Weer
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel