Google Nieuws en Weer geüpdatet naar versie 2.2

De ‘Nieuws en Weer’ applicatie voor Android is bijgewerkt naar versie 2.2. Google heeft diverse nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de app. Met Google Nieuws en Weer kan je het nieuws personaliseren, door eigen onderwerpen in te stellen.

De Android applicatie Nieuws & Weer, ook bekend als News & Weather, heeft een update gekregen. De nieuwe versie van Google Nieuws en Weer heeft een zoekfunctie gekregen, waardoor je nog sneller nieuws kunt terugvinden over een bepaald onderwerp. Daarnaast kan je nu ook kiezen om het lichtere ‘light theme’ te verruilen voor het ‘dark theme’. In de nieuwe versie is de kaart met het weer uitgebreid waardoor je nog meer informatie te zien krijgt over bijvoorbeeld de luchtvochtigheid en de wind. Ook is de grafiek in een nieuw jasje gestoken.

nieuws-en-weer

Google Nieuws en Weer kreeg in augustus een grote update, met Material Design. De update die vandaag is verschenen, versie 2.2, wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold. Google Nieuws en Weer is te vinden in de Google Play Store.

Google Nieuws en Weer
Google Nieuws en Weer
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel