Google Chrome voor Android krijgt export-mogelijkheid voor wachtwoorden

Google Chrome breidt de mogelijkheden omtrent wachtwoorden in de Chrome browser uit. Er zijn screenshots opgedoken van een nieuwe feature waarmee het mogelijk wordt gemaakt om wachtwoorden vanuit de Android-app te exporteren.

Chrome krijgt wachtwoord-export

Bij een groot aantal websites en winkels kun je inloggen met een account. Soms vergeet je weleens een wachtwoord en dat is toch altijd onhandig. Sinds korte tijd is het in Chrome voor Android mogelijk om je opgeslagen wachtwoorden van je accounts te bekijken. Hiervoor kun je in Chrome naar Instellingen > Wachtwoorden opslaan. Na bevestiging van je wachtwoord of patroon kun je van een website het opgeslagen wachtwoord bekijken.

Chrome wachtwoord export

Nu zijn er aanwijzingen gevonden voor een nieuwe feature in Google Chrome voor Android. Het zal binnenkort mogelijk worden om wachtwoorden die je hebt opgeslagen te exporteren. De optie ‘wachtwoorden exporteren’ zou vanaf dat moment een bestand opslaan waarin de wachtwoorden zijn opgeslagen. Onbekend is nog wat voor soort bestandsformaat dit bestand krijgt.

Het is nog niet duidelijk wanneer Google deze handige feature toevoegt aan Chrome, maar mogelijk zal dit niet gek lang meer duren.

Google Chrome
Google Chrome
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel