Google Contacten 1.5 app met labels en hamburger-menu (+ APK)

Google heeft een nieuwe update uitgebracht voor haar eigen contacten-app. De app Google Contacts is in versie 1.5 voorzien van verschillende nieuwe functies. Zo kan je gebruik maken van labels en is er een hamburger-menu. Tevens is de app ook geschikt voor niet-Nexus toestellen. Maar er is meer.

Google Contacten 1.5

Google Contacten 1.5 geeft gebruikers op een prettige manier toegang tot contactpersonen. De update maakt de applicatie een stuk beter en brengt ook meer mogelijkheden. Waar de interface van de eerdere versies bestond uit twee tabbladen, kan je nu gebruik maken van het hamburger-menu met daarin de verschillende opties.

Labels

Eindelijk is het ook mogelijk om labels te gebruiken in Google Contacts. Je kunt mede in de webversie labels toewijzen en vinden, maar in de app was deze niet te vinden. Nu wel. Je kunt bijvoorbeeld contactpersonen van je werk scheiden van je familie door hier labels aan te hangen.

Duplicaten

Ook geeft Google Contacten inzicht in eventuele duplicaten die je direct kunt samenvoegen als je dit wilt. Bij het samenvoegen wordt dit direct doorgevoerd in je Google-account, als zij hier in opgeslagen staan.

Downloaden

Google Contacten 1.5 zal gefaseerd uitgerold worden via de Google Play Store. Mocht je hier niet op willen wachten, dan kan je hier de APK downloaden. Via de Play Store kan je de app normaliter alleen op Nexus-toestellen installeren. Wij hebben op verschillende toestellen de APK gewoon kunnen installeren en de app succesvol kunnen gebruiken, waaronder op de Honor 8.

Contacten
Contacten
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel