Google brengt creatieve app ‘Lip Swap’ uit

Google Creative Lab, de creatieve afdeling van Google, heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android. De app genaamd Lip Swap is een experiment waarmee je je bepaalde delen van je gezicht uit een foto kunt vervangen door je eigen gezichtsdelen.

Lip Swap

De creatieve tak van Google, Google Creative Lab, heeft een nieuwe grappige app uitgebracht voor Android. Lip Swap maakt het mogelijk om delen uit een foto te markeren en deze vervolgens te vervangen door een bijvoorbeeld je eigen mond. Google Lip Swap is een open-source project en leuk als je even niks te doen hebt.

Google Lip Swap

Bij het starten van de app kan je een foto inladen of een foto maken. Vervolgens kan je één gedeelte selecteren die je wilt vervangen door hetgeen wat door de camera opgenomen kan worden. Je kan bijvoorbeeld je ogen of je mond markeren. Vervolgens kan er een video van gemaakt worden, die je daarna weer kunt delen met je vrienden. De gemaakte video’s worden opgeslagen in de galerij, zodat je ze altijd kunt terugkijken. Om je een goed beeld te geven van de app, hebben we de app alvast voor je uitgeprobeerd. De video kan je hieronder vinden.

Als je ook Lip Swap wilt proberen, dan kan je de app via onderstaande button gratis downloaden uit de Play Store.

Lip Swap
Lip Swap
Ontwikkelaar: Google Creative Lab
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel