Google Documenten bijgewerkt met uitgebreide spellingscontrole en meer

Google heeft de documenten-app Google Documenten voorzien van een update. De nieuwste versie staat inmiddels in de Google Play Store en bevat een aantal nieuwe functies zoals spellingscontrole en het tellen van het aantal woorden.

Google Documenten

De Google Documenten app is vernieuwd in de Play Store. Vanaf nu kan je gebruik maken van een aantal nieuwe functies. Het menu met opties van de vorige en de nieuwe versie vind je hieronder. De nieuwe functies zetten we voor je op een rij.

Google Documenten

Spellingscontrole

Een van de nieuwe functies is de spellingscontrole. De spellingscontrole was al wel beschikbaar in de app van Google Documenten, maar is nu verder uitgebreid met een verbeterde manier van controle. Wanneer in het menu gekozen wordt voor spellingscontrole krijg je onderin beeld de suggesties voorgeschoteld.

Google Documenten

Aantal woorden

In de app van Google Docs kan je voortaan ook gebruiken om het aantal woorden te tellen. Je kon al in de webversie van Google Documenten het aantal getypte woorden en tekens bekijken, nu kan dat ook in de Android-versie.

Google Documenten

 

Nieuw is ook Superscript en Supscript, waarmee je tekst boven of onder de schrijfhoogte kunt plaatsen. Natuurlijk zijn er ook bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd. Vanaf nu kan je de nieuwste versie van Google Documenten downloaden uit de Play Store.

Google Documenten
Google Documenten
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel