Google Drive 2.2.23: meerdere bestanden downloaden en delen (+ APK)

Google heeft Google Drive 2.2.23 vrijgegeven voor de Android-app. Vanaf nu is het mogelijk om meerdere bestanden tegelijk te delen en/of te downloaden vanuit de Google Drive-app. Daarnaast zijn er nog een aantal vernieuwingen opgedoken in de app.

Google Drive 2.2.23

Google heeft een update uitgebracht voor de Google Drive app. Google Drive 2.2.23 bevat diverse verbeteringen, waarbij het vooral gaat om het werken met meerdere bestanden tegelijkertijd. Vanaf nu is het mogelijk om meerdere bestanden tegelijk te delen met anderen. Het venster wat je daarbij te zien krijgt is ook qua vormgeving veranderd.

Google Drive 2.2.23

Niet alleen het delen van meerdere bestanden is makkelijker geworden met de update voor Google Drive. Ook het downloaden van meerdere bestanden tegelijkertijd is een stuk makkelijker geworden. De icoontjes in de balk die opduikt bij het selecteren van meerdere bestanden is eveneens wat aangepast. Bijvoorbeeld de ster, om een bestand als favoriet te markeren, is nu onder de overige opties in de balk te vinden.

Google Drive 2.2.23

Wil je de nieuwe versie van Google Drive al op je toestel hebben? De update wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan hier de Google Drive 2.2.23 APK.

Google Drive
Google Drive
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. De app is niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige versie van de applicatie, de toepassing gewoon updates ontvangen.

via Elandroidelibre

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel