Google Duo: dit is de nieuwe app voor videobellen

Google heeft vandaag al veel producten aangekondigd. Daarnaast komt het ook met een WhatsApp-rivaal; Google Allo. Naast een chat-app komt Google ook met een eigen videobel-app waarmee iedereen met elkaar kan videobellen. De app heet Google Duo.

Google Duo

Google Duo

Google heeft zojuist een nieuwe applicatie aangekondigd om mee te video bellen: Duo. Deze applicatie maak het mogelijk om 1 op 1 te bellen, zelfs over een langzame verbinding. Een unieke feature van Duo is de “knock knock feature”. Deze feature maakt het mogelijk om een soort preview video te bekijken van degene die jou belt. De applicatie is simpel van opzet en zal deze zomer uitkomen voor zowel Android als iOS.

Google Duo

De app komt beschikbaar naast Google Allo, deze chat-app werd eerder vanavond tijdens Google I/O aangekondigd. Deze applicatie is voorzien van vele nieuwe functies. We hebben een uitgebreid artikel hierover geschreven. Lees hier het Google Allo artikel.

Update 22:23: Ook de videobel-app Duo is inmiddels in de Google Play Store verschenen. Je kunt je voor Duo vooraf registreren zodat je de app ontvangt op het moment dat deze live gaat!

Google Duo
Google Duo
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel