Google Duo update laat je videobel-app op meerdere apparaten gebruiken

Google heeft een update uitgebracht waarmee het mogelijk is gemaakt om de app op meerdere toestellen tegelijkertijd te gebruiken. Het is een belangrijke stap in de ontwikkeling van Duo.

Google Duo op meerdere apparaten

Een nieuwe update staat klaar voor Google Duo. De app waarmee je kunt videobellen moet een concurrent zijn voor bijvoorbeeld videbellen via WhatsApp, Facetime en andere apps.

Google Duo werd samen met Google Allo gelanceerd, maar die laatste app weet niet echt aan te slaan. Duo heeft nu dan ook meer aandacht gekregen van Google. De nieuwe update die nu verspreid wordt, maakt het mogelijk om de applicatie tegelijkertijd op meerdere apparaten te gebruiken. Je kunt jezelf ook weer uitloggen per device.

Google Duo

Het voordeel van ondersteuning op meerdere apparaten, is dat als je word gebeld, je de oproep op alle apparaten binnenkrijgt. Google rolt de multi-device ondersteuning vanaf nu uit via een update en is er naast voor de smartphone, ook voor de tablet. Het kan zijn dat het even duurt voordat de optie op jouw toestel beschikbaar is.

Google Duo
Google Duo
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel