Google Earth app krijgt vernieuwde zoekfunctie vol handige opties

Google heeft een app-update klaargezet voor de Google Earth app voor Android. De zoekfunctie is flink verbeterd en krijgt een reeks nieuwe opties.

Google Earth met vernieuwde zoekfunctie

Met de Google Earth app kun je alle kanten van de wereld bekijken. Daarbij is het visueel gezien nog aantrekkelijker om de wereld te ontdekken met deze app, in vergelijking met Google Maps. Met de nieuwste versie kun je de verbeterde zoekfunctie gebruiken. Deze kenmerkt zich door onder andere het voorschotelen van aanbevolen inhoud.

Google Earth zoekfunctie

Vanaf nu heb je met de nieuwe zoekfunctie toegang tot je zoekhistorie. Daarbij kun je direct de aanbevolen inhoud zien, met content welke je mogelijk ook interessant vindt. Dit geldt ook voor plekken met interessante uitzichten, die je direct via Google Earth kunt bekijken.

Niet alleen visueel gezien is de zoekfunctie erop vooruit gegaan, dit geldt ook voor de functionaliteit. Bij het zoeken op bijvoorbeeld historie, of sport, krijg je ook toegang tot tabbladen. Hier vind je opties als games en quizzen, gegevenslagen en rondleidingen.

De update voor Google Earth kun je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Google Earth
Google Earth
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel