Google Earth laat gebruikers in de toekomst reisverslagen maken: deel je kennis met de rest

Google Earth komt met een functie waarbij het mogelijk wordt voor gebruikers om een eigen reisverslag te maken. Hiermee kunnen anderen op jouw manier landen ontdekken en kun je je eigen kennis delen op een interactieve manier.

Reisverslagen in Google Earth

Een topvrouw van Google heeft tegenover persbureau Reuters aangegeven dat het binnen enkele jaren met een nieuwe functie komt. Het moet voor gebruikers mogelijk worden om reisverslagen aan te maken. In april bracht het bedrijf Google Earth 9.0 uit waarbij veel nieuwe functies werden toegevoegd. De reisverslagen die gebruikers aan moeten kunnen maken, moeten vergelijkbaar zijn met ‘Voyager’ in de app. Dit zijn interessante tours van geselecteerde personen die je kennis laten maken met de mooiste plaatsen van de planeet.

Google Earth reisverslag

Gebruikers moeten de verhalen kunnen voorzien van locaties, tekst, foto’s en video’s. De functie wordt niet op korte termijn verwacht. Het bedrijf heeft nog veel meer grote plannen voor Google Earth, maar de reisverslag-functie wordt over ’twee a drie jaar’ verwacht. Overigens kunnen gebruikers er zelf voor kiezen om hun verslagen openbaar te zetten of privé te houden.

Google Earth
Google Earth
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel