Google Foto’s maakt voortaan nog creatievere filmpjes van je foto’s

Waarschijnlijk ken je de functie wel dat Google Foto’s een filmpje van je foto’s maakt als je een dagje weg bent geweest. Google gaat hier met een update voor Google Foto’s een stap verder in. Ook maakt Google het delen van foto’s makkelijker.

Creatieve video’s

Google gaat een stap verder in het maken van filmpjes van je foto’s. Filmpjes die je zelf zou maken als je daar tijd voor had volgens Google. Zo zal Google Foto’s een filmpje maken van bijvoorbeeld de foto’s die je hebt gemaakt van je kinderen of je huisdieren. Zo zie je als het ware je kinderen of je huisdieren opgroeien door de jaren heen. Google geeft aan nog meer concepten uit te rollen de komende tijd, zoals het ophalen van je plezierigste zomermomenten of formele aangelegenheden zoals een bruiloft. Wat moet je doen om deze filmpjes te krijgen? Helemaal niets! Google Foto’s zal de filmpjes automatisch voor je aanmaken.

Makkelijk foto’s delen

Het delen van foto’s kan veel makkelijker volgens Google. Niet iedereen gebruikt dezelfde apps. Google Foto’s kiest daarom zelf de beste manier van delen, je hoeft alleen nog maar op de knop “delen” te klikken en je contacten te selecteren met wie je de foto’s wil delen. Google Foto’s doet de rest voor je.

Downloaden

De verbeteringen van Google Foto’s zijn per direct beschikbaar via de webversie en wordt nu ook gefaseerd uitgerold via de Google Play Store. Je kunt de app downloaden via onderstaande button.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel