Google Foto’s rolt favorieten-knop en like-button uit in Android-app

De app van Google Foto’s wordt met regelmaat voorzien van updates waarbij nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd. Dat is nu ook het geval. In de app van Google Foto’s is nu de favorieten-knop en een button om een foto te liken aanwezig.

Favoriet en Like in Google Foto’s

Google Foto’s voor Android heeft een server-side update gekregen waarbij nieuwe symbolen en icoontjes zijn te vinden. In de applicatie vind je vanaf nu de favorieten-knop, te herkennen aan de ster die bovenin beeld wordt getoond. Deze functie dook eerder al op, maar liet nog even op zich wachten voordat deze bij iedereen beschikbaar was. Wanneer je een foto als favoriet markeert, komt deze terecht in een apart album zodat je snel toegang hebt tot je favoriete foto’s.

Een andere nieuwe feature is de like-button. Deze is te herkennen aan het hartje en wordt onderin beeld getoond. Deze is overigens niet in je eigen album te zien, maar alleen in gedeelde albums. De ander krijgt een melding ervan als je een foto leuk hebt gevonden.

Zoals gezegd worden de nieuwe functies met een server-side update geactiveerd in de Google Foto’s app. Hierdoor kan het even duren voordat de like- en favorieten-knop bij iedereen beschikbaar zijn.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel