Google Foto’s v2.8 brengt vernieuwd design voor aantal schermen

De Google Foto’s applicatie heeft een update gekregen naar versienummer 2.8, in deze versie hebben een aantal schermen een make over ontvangen. Het installatiebestand hint ook op de komst van automatische verhalen en het delen via Nearby.

Google Foto’s v2.8

Wie graag de Google Foto’s app gebruikt voor foto’s en video’s zal opmerken dat het uiterlijk van sommige schermen gewijzigd is. Het tabblad met albums bevat bijvoorbeeld een overzicht van mappen op je apparaat waarin foto’s staan. Ook de albums op het tabblad worden anders weergegeven, voorheen was er één album zichtbaar over de breedte van het scherm, nu zijn dat twee albums.

Bij het bekijken van foto’s op je device wordt ook gebruik gemaakt van de twee kolommen zoals bij de albums. Naast deze visuele veranderingen zijn er ook nieuwe functies die op dit moment worden ontwikkeld. Zo komt er mogelijk een “Auto-stories” menu item waarmee gebruikers zelf verhalen kunnen maken van foto’s. De Google Foto’s app doet dit al automatisch maar je kunt in de toekomst dit proces zelf initiëren.

Ook komt delen via Nearby naar Google Foto’s, Nearby is een techniek die met een onhoorbaar geluid informatie kan delen met andere apparaten. De update voor Google Foto’s 2.8 is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel