Google Foto’s 2.2.0 krijgt vier handige nieuwe functies (+ APK)

Google Foto’s is een uitgebreide foto-applicatie om je foto’s en video’s mee te beheren. In de afgelopen tijd heeft het bedrijf weer flink gesleuteld aan de toepassing. In Google Foto’s 2.2.0 zijn vier nieuwe functies toegevoegd aan de app. We zetten ze voor je op een rij.

Google Foto’s 2.2.0

Met regelmaat brengt Google een update uit voor haar eigen Google Foto’s app. Deze toepassing maakt het mogelijk om zowel de foto’s en video’s uit de cloud als op je eigen toestel te beheren en eventueel te delen. Verschillende handige functies maken het gebruik van de app nog handiger, zoals de Assistent functie. Nu zijn er nog vier nieuwe functies toegevoegd.

Google Foto's 2.2.0 momenten

Je favoriete momenten en mensen

Twee vliegen in één klap is de functie waarmee foto’s van je favoriete momenten en mensen worden gebundeld. Al eerder bracht Google een functie uit waarmee je foto’s van een bepaald moment geleden kon terugkijken, nu is deze functie uitgebreid. Foto’s van dezelfde mensen zullen worden gecombineerd. Maak je vaak foto’s van bijvoorbeeld jezelf en een vriend(in), dan kan Google je hier ook een bundeling van geven met bijvoorbeeld foto’s van een tijd geleden waarop jullie samen ook te zien zijn.

Ook foto’s van je kind kunnen gebruikt worden door Google Foto’s. Je krijgt dan bijvoorbeeld een overzicht te zien van foto’s die je maanden geleden van je baby of kind hebt gemaakt. Leuk om te delen met de grootouders!

Google Foto's 2.2.0

Animaties van video’s

Google Foto’s biedt vanaf nu ook de mogelijkheid om animaties, ofwel GIF’jes, van video’s te maken. Eerder deed de app dit al van foto’s van een bepaald moment. Google kijkt voor het maken van een animatie naar ‘speciale momenten’ in een video. Denk aan een glimlach of een sprong in het zwembad. De GIF’jes kan je ook direct delen met anderen.

Google Foto's 2.2.0 draaien

Automatisch foto’s kantelen

Soms gebeurt het weleens dat foto’s gedraaid zijn. Vanaf nu hoef je niet meer zelf handmatig alles recht te draaien. Google Foto’s 2.2.0 biedt de mogelijkheid om automatisch gedraaide foto’s te kantelen. Je hoeft hiervoor alleen maar de selectie te bevestigen.

Downloaden

Google rolt de update naar versie 2.2.0 gefaseerd uit via de Google Play Store. Mocht je niet willen wachten op de update, dan kan je ook hier de APK downloaden. Houd er rekening mee dat de APK-versie per toestel kan verschillen.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel